Instellingen die betaaldiensten verlenen en zelfstandig betaalproducten voor eindgebruikers op de Nederlandse markt brengen, kunnen lid worden van De Betaalvereniging

De leden van de Betaalvereniging zijn betaaldienstverleners. Zij leveren een deel van de infrastructuur voor het betalingsverkeer en zorgen er met elkaar voor dat betalingen van en naar de juiste persoon of het juiste bedrijf gaan. Wij hebben ruim vijftig leden die actief zijn in het toonbank-, online of girale betalingsverkeer. Onze leden variëren van gevestigde banken, tot toetredende betaalinstellingen, gericht op particulieren of de zakelijke markt en op algemeen betalingsverkeer of een specifiek deel van de markt. Hieronder staan onze leden. Wij verwelkomen graag nieuwe leden!

Lid worden?