De Betaalvereniging doet onderzoek naar betaalgedrag in Nederland en verzorgt de communicatie en voorlichting over allerlei vormen van toonbank-, online en giraal betalingsverkeer

De Betaalvereniging onderhoudt een aantal websites met informatie over specifieke betaalvormen of activiteiten die met betalingsverkeer te maken hebben. Voorbeelden daarvan zijn:

• Pinnen, over traditioneel pinnen, contactloos betalen en mobiel aftikken. Via deze website is ook promotiemateriaal te bestellen.
  • de overstapservice, bedoeld voor het soepel laten verlopen van het overstappen naar een andere bank
  • Veilig bankieren

Feiten & cijfers, publicaties, persberichten en anders nieuws vindt u onder Actueel. Onderstaande campagnes werden de afgelopen tijd ontwikkeld.