iDEAL

iDEAL logo zonder pay-offiDEAL is een online betaalstandaard voor veilige en directe betalingen via internetbankieren. Het aanbieden van iDEAL in een webwinkel is rechtstreeks gekoppeld aan de systemen van deelnemende banken. Dit betekent dat met één aansluiting op iDEAL in een webwinkel, alle internetbankierende gebruikers van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers met iDEAL kunnen betalen. 

Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen, verkeersboetes, etc…

Meer informatie over betalen met iDEAL?

Wilt u meer weten over hoe u met iDEAL kunt betalen? Kijk dan op de website van iDEAL voor meer uitgebreide informatie voor consumenten.

iDEAL als betaalmiddel op uw website?

Biedt u online producten of diensten aan en wilt u deze snel, betrouwbaar en efficiënt laten afrekenen? U moet dan een iDEAL-overeenkomst afsluiten met een van de deelnemende banken of een Payment Service Provider die verschillende (iDEAL) internetkassa’s aanbieden. Kijk op de website van iDEAL voor meer uitgebreide informatie voor acceptanten.