Aflevering 3 - Instant Payments

De derde aflevering van betaalTV gaat over Instant Payments. Geld op je rekening binnen 5 seconden, 24 uur per dag, alle dagen van het jaar. De banken lanceerden het in april van dit jaar. We kijken hoe het ermee gaat en wat er allemaal geregeld moest worden voor het zover was. Daarover praat Vincent Everts met Sandra Peute, Senior Product Manager Transaction Banking bij ABN AMRO, en Evelien Witlox, Global Head Payments & Cards bij ING. Natuurlijk samen met zijn side kick Gijs Boudewijn. Vincent interviewt Piet Mallekoote en Inge van Dijk over de rol van de Betaalvereniging bij Instant Payments.

Verder in deze aflevering Esther van den Kommer (DNB) over de nieuwe biljetten van 100 en 200 euro, Berend-Jan Beugel over overschrijven in Frankrijk en Patrick Kunz (Pecunia Treasury) over hoe Instant Payments bedrijven gaat helpen.

Fragmenten

Esther van den Kommer, De Nederlandsche Bank